Ndërlidhjet

BON


Delegatët që përfaqësojnë grupe të ndryshme etnike, fetare dhe politike afgane filluan të arrijnë në Bon që të marrin pjesë në konferencën e sponsoruar nga Kombet e Bashkuara, që fillon të martën, me qëllim të formimit të qeveris pas-talibane në Afganistan.
Zyrtarët e Aleancës Veriore afgane thanë se grupi i tyre është i gatshëm të ndajë pushtetin në një qeveri me mbështetje të gjërë dhe në ate qeveri kalimtare mund të marrin pjesë edhe anëtarë të milicisë talibane “si individë e jo si parti”.
XS
SM
MD
LG