Ndërlidhjet

BON


Shumica e 60 delegatëve pritet të arrijnë gjatë ditës në ish-kryeqytetin e Gjermanisë, ku nesër do të fillojë konferenca e sponzoruar nga Kombet e Bashkuara lidhur me qeverinë pas-talibane në Afganistan. Delegatët përfaqësoojnë grupe të ndryshme etnike, fetare dhe politike të Afganistanit.
Zëdhënësi i Komve të Bashkuara u ka bërë thirrje afganëve që të përshpejtojnë formimin e qeverisë kalimtare në Afganistan, të cilën e kanë bërë të domosdoshme zhvillimet shumë të shpejta në atë vend.
XS
SM
MD
LG