Ndërlidhjet

UASHINGTON


Prokurori i Përgjithshëm i Shteteve të Bashkuara, Xhon Ashkroft, thotë se arrestimet parandaluese dhe hapat e tjerë ligjorë, kanë ndihmuar në frenimin e sulmeve terroriste mbi Shtetet e Bashkuara, pas 11 shtatorit.
Ashkroft hodhi poshtë kritikat e grupeve për mbrojtjen e të drejtave të njeriut, lidhur me ndalimin e rreth 1 mijë njerëzve, duke thënë se për sa kohë që Shtetet e Bashkuara janë në luftë, cdo publikim emrash të të dyshimtëve, do të lehtësonte përpjekjet e tyre për vrasjen e qytetarëve të pafajshëm amerikanë.
XS
SM
MD
LG