Ndërlidhjet

SHKUP


Ekspertë mjeko-ligjorë kanë përfunduar procesin e zhvarrosjeve në ato cfarë, autoritetet maqedonase, i quajnë “varreza masive” në fshatrat Xhepcishtë dhe Trebosh. Zëdhënësi i NATO-s në Shkup, Krejg Retkllif, tha se procedurat e identifikimit do të marrin disa muaj kohë.
XS
SM
MD
LG