Ndërlidhjet

PRISHTINË


Dy policë të Kombeve të Bashkuara me shërbim në kuadrin e forcës policore ndërkombëtare në Kosovë, janë suspenduar pas hetimeve që kishin gjetur se ata kanë shfrytëzuar shërbime që u janë ofruar nga prostitute, por nuk kanë qenë të përzier në trafikun me prostituta, ka njoftuar zëdhënësja Romea Ponza.
Çështja i është kaluar gjykatësit ndërkombëtar në Kosovë për hetime të mëtejshme, ka thënë zëdhënësja, por nuk ka zbuluar identitetin dhe shtetësinë e dy policëve.
XS
SM
MD
LG