Ndërlidhjet

TIRANË


Kryesuesi i Komisionit Europian, Romano Prodi, gjatë vizitës një ditëshe në Tiranë, tha se Shqipëria dhe Bashkimi Europian do të fillojnë në mars të vitit 2002 diskutimet për Marrëveshjen e Asocijim-Stabilizimit. Romano Prodi u takua fillimisht me kryeministrin Ilir Meta e më pas edhe me presidentin e Shqipërisë, Rexhep Meidani.
Gjatë vizitës disa orëshe në Tiranë, Romano Prodi është dekoruar nga Universiteti i Tiranës me titullin "Honoris Cause".
XS
SM
MD
LG