Ndërlidhjet

PARIS


“Reporterët pa kufinj”, organizatë kjo ndërkombëtare për mediat, ka nderuar me cmimin e saj vjetor, gazetarin iranian, Reza Alixhani, disa herë i burgosur, i torturuar dhe i kërcënuar me vdekjenë vendin e tij. Revista Iran-i-Farda, media për të cilën Reza Alixhani ka kontribuar dy dhjetëvjecarë, u ndalua vitin e kaluar nga autoritetet iraniane.
XS
SM
MD
LG