Ndërlidhjet

BON


Aleanca e Veriut ka vlerësuar se ish-mbreti afganas në mërgim, mund të luajë “një rol të rëndësishëm për integritetin kombëtar dhe dinjitetin e vendit”.
Lideri opozitar Janus Kanuni, tha se Aleanca Veriore, nuk do t’i kundërvihet një force ndërkombëtare të sigurisë që do të kontribuonte për paqen, gjatë mandatit të administratës së përkohshme.
XS
SM
MD
LG