Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i misionit në Kosovë të Organizatës për Sigurinë dhe Bashkëpunimin në Evropë, Dan Everts ka theksuar nevojën për forcimin e institucioneve demokratike në Kosovë sikurse policisë,shërbimit civil dhe mediave, të cilat i ka vlerësuar me rëndësi esenciale për demokracinë.
Në një deklaratë para largimit të tij, Everts ka thënë se ai nuk dyshon se Kosova është nisur me hapa të vendosur drejt integrimit në Evropë dhe ka porositur anëtarët e misionit të OSBE-së që të respektojnë gjithmonë traditën, kulturën dhe mundësitë e Kosovës duke shtuar se qytetarët e saj duhet të marrin institucionet e pushtetit.
XS
SM
MD
LG