Ndërlidhjet

BON


As ish mbreti afgan,Zahir Shah dhe as presidenti i Aleancës Veriore, Burhanuddin Rabbani nuk do të udhëheqin qeverinë e re të përkohshme të Afganistanit që po diskutohet, kanë thënë diplomatë që ndjekin punimet e konferencës në Bon për ndarjen e pushtetit në Afganistan.
Zëdhënësi i Kombeve të Bashkuara ka deklaruar se zyrtarët akoma besojnë se fraksionet rivale afgane në konferencën e Bonit gjatë ditës do të kompletojnë marrëveshjen për ndarjen e pushtetit në Afganistan.
“Akoma shpresojmë të gjejmë formulën e pranueshme për të gjithë deri nga fundi i ditës”, ka thënë zëdhënësi Ahmad Fawzi.
XS
SM
MD
LG