Ndërlidhjet

BON


Delegatët e fraksioneve afgane deri nga e hëna duhet të arrijnë marrëveshjen për ndarjen e pushtetit, ka deklaruar zëdhënësi i Kombeve të Bashkuara nën patronatin e të cilave mbahen këto bisedime .
Në Konferencë negociohet për themelimin e qeverisë kalimtare dhe vendosjen e forcave shumkombëshe të sigurisë.
Kombet e Bashkuara u kanë propozuar grupeve afgane se në vendin e tyre duhet të vendoset një forcë shumëkombëshe derisa vetë afganët do të formonin forcat e veta të sigurisë.
XS
SM
MD
LG