Ndërlidhjet

BUKURESHT


Në prag të konferencës së nesërme të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, kryesuesi i radhës, ministri i Jashtëm Rumun, Mircea Geoana, ka thënë se takimi do të definojë rolin e OSBE-së në luftën globale kundër terrorizmit.
Konferenca e 55 vendeve anëtare të OSBE-së pritet të miratojë “Planin e aksionit për luftimin e terrorizmit”.
Në projekt deklaratën e konferencës thuhet se në luftën kundër terrorizmit nuk ka neutralitet.
Në konferencë do të jetë edhe sekretari amerikan i Shtetit, Colin Powell.
XS
SM
MD
LG