Ndërlidhjet

PRISHTINË


Paqëruajtësit e udhëhequr nga NATO në Kosovë kanë arrestuar gjashtë persona dhe kanë konfiskuar një sasi armësh në një varg operacionesh të përnjëherëshme në disa pjesë të Kosovës.
Zëdhënësi i NATO-s ka thënë se rreth 3.000 paqëruajtës ishin angazhuar dje në gjurmimin e armëve ilegale, si pjesë e një operacioni në shkallë të gjërë në të gjitha rajonet e Kosovës të administruar nga Kombet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG