Ndërlidhjet

PRISHTINË


Deputetët e koalicionit “Këthimi” në Parlamentin e Kosovës nuk vizituan selinë e Kuvendit në Prishtinë dhe nga aeroporti i Slatinës u këthyen në Beograd, bashkë me nja 30 gazetarë të redaksive të atjeshme.
Përfaqësuesit e UNMIK-ut i njoftuan deputetët e këtij koalicioni se nuk siguruan përcjelljen për gazetarët beogradas sepse nuk ishin njoftuar me kohë për ardhjen e tyre.
Anëtari i kryesisë së koalicionit “Këthimi”, Oliver Ivanoviq ka paralajmëruar se deputetët serbë do të kërkojnë shtyrjen e sesionit konstitutiv të Asamblesë së Kosovës të caktuar më 10 dhjetor.
XS
SM
MD
LG