Ndërlidhjet

PRISHTINË


Deputetët e koalicionit “Kthimi” në Parlamentin e Kosovës nuk vizituan selinë e Kuvendit në Prishtinë dhe nga aeroporti i Sllatinës u kthyen në Beograd, bashkë me nja 30 gazetarë të redaksive të atjeshme.
Përfaqësuesit e UNMIK-ut i njoftuan deputetët e këtij koalicioni se për gazetarët beogradas nuk organizuan përcjellje sepse nuk ishin njoftuar me kohë për ardhjen e tyre.
XS
SM
MD
LG