Ndërlidhjet

UASHINGTON


Lidershipi pas-taliban në Afganistan mund të ketë sukses vetëm nëse do të gëzojë mbështetjen e të gjitha palëve në vend dhe të bashkësisë ndërkombëtare rreth asaj që do të arrihet si marrveshje nga negociatat në Bon, - ka thënë sekretari i përgjithshëm i OKB-së Kofi Anann, gjatë qëndrimit në Uashington.
XS
SM
MD
LG