Ndërlidhjet

BEOGRAD


Delegacioni i Parlamentit Europian gjatë vizitës në Beograd i ka bërë thirrje Jugosllavisë që t’i dorëzojë tre të akuzuar për krime lufte, Veselin Sljivançanin, Mile Mrksiq dhe Mirosllav Radiq që të tregojë se është e gatshme të bashkëpunojë me Tribunalin e Hagës.
Udhëheqësja e delegacionit, Doris Pack, e cila kryeson komitetin e parlamentit për Evropën jug-lindore ka thënë se dorëzimi i njerëzve të kërkuar nga Gjykata e Hagës është kritike për të pasur mbështetjen e Bashkimit Evropian në të ardhmen.
XS
SM
MD
LG