Ndërlidhjet

BRUKSEL


Gra drejtuese nga Afganistani dhe bota, janë zotuar të jenë më aktive dhe të bashkëpunojnë më efektivisht për të rritur peshën e tyre në vendim-marrjen për Afganistanin.
Meri Robinson, komisionere e lartë për të Drejtat e Njeriut në Kombet e Bashkuara, u shpreh se cilado qeveri që do të dalë nga bisedimet e Bonit, duhet të garantojë pjesëmarrjen e plotë të grave.
XS
SM
MD
LG