Ndërlidhjet

UASHINGTON


Qeveria e Shteteve të Bashkuara thotë se ka të dhëna të besueshme për mundësinë e një sulmi të ri terrorist kundër Amerikës. Drejtori i Zyrës për Sigurinë e Atdheut, Tom Rixh, njoftoi se megjithëse kërcënimet nuk janë specifike, ekspertët vlerësojnë të ketë një nivel dhe sasi që i kalon normat.
Tom Rixh i kërkoi mbrëmë publikut amerikan që të tregohet i kujdesshëm, vecanërisht gjatë dy javëve të fundit të muajit të Ramazanit.
XS
SM
MD
LG