Ndërlidhjet

BUKURESHT


Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim Europian, ka përshtatur një plan veprimi kundër-terrorizmit, i cili parasheh forcimin e bashkëpunimit dhe shkëmbimit të informacioneve midis vendeve të OSBE-së. Gjithashtu, vendet pjesëmarrëse, premtuan më shumë ndihmë teknike dhe financiare për shtetet e Azisë Qendrore. Duke mirëpritur planin, sekretari amerikan i shtetit Kolin Pauell, i cili morri pjesë në punimet e ditës së sotme, tha se vendet e OSBE-së mund dhe duhet të bëjnë më shumë për të ndalur terrorizmin.
XS
SM
MD
LG