Ndërlidhjet

PRISHTINË


Deputetët shqiptarë dhe ata serbë të Kosovës, janë takuar për të parën herë sot, në një seminar të organizuar nga Misioni i OSBE-së në Kosovë në bashkëpunim me Institutin Demokratik Kombëtar Amerikan, e që ka për qëllim përgatitjen për sfidat me të cilat deputetët do të përballen gjatë punës në Parlamentin e Kosovës.
Seminari do të zgjasë deri në fund të javës.
XS
SM
MD
LG