Ndërlidhjet

TIRANË


Zyrtarët e ministrive të Brendëshme të Shqipërisë, Bullgarisë, Greqisë, Maqedonisë, Rumanisë, Turqisë, Jugosllavisë dhe Kroacisë nga takimi që kishin në Tiranë janë zotuar se do të shtrëngojnë kufijtë e ligjet dhe do të bashkëpunojnë më mirë për të luftuar krimin e organizuar.
XS
SM
MD
LG