Ndërlidhjet

ISLAMABAD


Pakënaqësitë e para rreth përbërjes së qeverisë së përkohshme të Afganistanit, i kanë shprehur sot, udhëheqësi shpirtëror pashtun, Sajed Ahmed Gailani dhe komandanti i njohur uzbekas, gjenerali Abdul Rashid Dostum. Të dy kanë kërkuar balancë më të mirë të kabinetit qeveritar dhe kanë nxitur për përfaqësim më të gjerë, përkatësisht të pashtunëve në jug dhe një fraksioni uzbekas në veri.
XS
SM
MD
LG