Ndërlidhjet

TIRANË


Partia Socialiste e Shqipërisë i dha fund mbrëmë një mbedhjeje treditëshe të Komitetit të saj Drejtues. Të 120 anëtarët miratuan me shumicë votash një rezolutë, e cila njëkohësisht ruan status quo-në në gjirin e partisë dhe shtrëngon Fatos Nanon të punojë me njerëz, me të cilët thotë se ka mospërputhje të forta konceptesh.
Duke kujtuar se sulmet kundër qeverisë së tij përkonin me afrimin e procesit të negociatave për marrëveshjen e asocim-stabilizimit me Bashkimin Europian, kryeministri Ilir Meta tha se kryetari Nano po destabilizon Shqipërinë dhe aludoi se kjo i shërben qarqeve antishqiptare.
XS
SM
MD
LG