Ndërlidhjet

BRUKSEL


“Bashkëpunimi mes Maqedonisë dhe Bashkimit Europian do të jetë më i mirë pas implementimit të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit” – thotë Havier Solana. Shefi për politikën e jashtme të Bashkimit Europian, deklaroi në Bruksel se “incidentet e fundit në rajonin e Tetovës janë akte kriminale dhe jo terrorizëm”.
XS
SM
MD
LG