Ndërlidhjet

TASHKENT


Shtetet e Bashkuara planifikojnë që të dërgojnë diplomatët në Kabul sa më parë dhe të kenë misionin diplomatik në Afganistan para se qeveria e përkohshme të marrë pushtetin më 22 dhjetor.
I deleguari special i Shteteve të Bashkuara, James Dobbins tha se do të udhëtojë javën e ardhshme në Kabul.
Sekretari amerikan i shtetit Colin Powell ka thënë se do të ishte e dëshiruar që forca shumkombëshe për sigurinë në Afgansitan të formohej deri më 22 dhjetor, kur qeveria e përkohshme merr pushtetin.
XS
SM
MD
LG