Ndërlidhjet

OSLO


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan arriti në kryeqytetin e Norvegjisë ku do të marrë pjesë në shënimin e 100 vjetorit të Nobëlit, por nesër do të pranojë edhe Çmimin Nobël për paqë, të cilin e ndanë me Organizatën Botërore.
Duke folur me të arritur në Oslo, Kofi Annan ka thënë se Kombet e Bashkuara janë Organizatë “unike dhe e domosdoshme”.
XS
SM
MD
LG