Ndërlidhjet

ZAGREB/BEOGRAD


Presidenti i Francës Jacques Chirac arriti në Zagreb për bisedime me presidentin e Kroacisë Stipe Mesiq dhe kryeministrin Ivica Raçan rreth situatës në Ballkan dhe lidhjeve ekonomike bilaterale.
Presidenti i Francës arriti në Kroaci pas vizitës në Jugosllavi dhe bisedimeve me udhëheqjen e sajë.
Chirac u angazhua në Beograd për dialog midis republikave jugosllave dhe ka vënë në dukje nevojën e mbetjes “së Malit të Zi demokratik në RFJ-në demokratike”.
XS
SM
MD
LG