Ndërlidhjet

KEJP KANAVERAL/FLORIDË


Anija kozmike “Endeavour”, pas fluturimit dyditësh nga toka, ka arritur në stacionin e gjithësisë me ekipin e ri, i cili do të zëvendësojë personelin amerikan dhe rus që ishin atje nga muaji gusht.
Kosmonauti rus Yuri Onufrienko do të marrë komandën e stacionit të gjitësisë, duke pasur në ekip amerikanët Carl Walc dhe Daniel Bursch, të cilët do të qëndrojnë deri nga muaji maj.
XS
SM
MD
LG