Ndërlidhjet

ZAGREB


Midis Kroacisë dhe Francës nuk ka çështje të hapura e dy vendet kanë marrëdhënje të shkëlqyeshme politike, thanë presidentët Stipe Mesiq dhe Jacques Chirac pas bisedimeve në Zagreb.
Presidenti Chirac i ka përsëritur Kroacisë mbështetjen e Francës në rrugën për antarësim në NATO dhe në Bashkimin Evropian.
Përveç temave bilaterale, Chirac dhe Mesiq kanë diskutuar edhe çështje tjera sikurse lufta e bashkësisë ndërkombëtare kundër terrorizmit dhe zhvillimet në Evropën jug-lindore.
XS
SM
MD
LG