Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut, Hans Hakerup nesër do të hapë solemnisht sesionin përurues të Asamblesë së Kosovës që doli nga zgjedhjet e përgjithshme të 17 nëntorit.
Asamblea do të zgjedhë kryesinë prej shtatë anëtarësh dhe kryetarin e Parlamentit.
Sesioni inaugurues duhet të zgjedhë edhe Presidentin e Kosovës, por zgjedhja e Presidentit mund të shtyhet derisa partitë politike të merren vesh për ndonjë koalicion qeveritar.
XS
SM
MD
LG