Ndërlidhjet

LONDËR


Sekretari i Mbrojtjes, Geof Hoon, ka thënë se Britania do t’ua dorëzonte Shteteve të Bashkuara Osama bin Ladenin nëse e zënë, por vetëm nëse ai nuk ballafaqohet me dënimin me vdekje.
Hoon ka thënë se Shtetet e Bashkuara do të ishin vendi më i mirë për ta gjykuar bin Ladenin.
Sekretari Hoon ka thënë gjithashtu se Britania është e gatshme të ofrojë trupa për forcën e propozuar paqëruajtëse në Afganistan dhe ta udhëheqë misionin, nëse kërkohet prej saj.
XS
SM
MD
LG