Ndërlidhjet

SHKUP


Lideri i Ushtrisë Kombëtare Çlirimtare, zyrtarisht të demobilizuar, Ali Ahmeti, ka thënë se me qëllim të paqës së përhershme është e domosdoshme që qeveria të miratojë shpejtë ligjin e amnestisë së përgjithëshme për ish luftëtarët e UÇK-së.
Në një intervistë për mediat e Maqedonisë, Ali Ahmeti, ka thënë se luftëtarët e tij nuk kanë bërë krime lufte dhe se deri në 27 shtator ndeshja ka qenë “armatë kundër armatës, uniformë kundër uniformës”.
XS
SM
MD
LG