Ndërlidhjet

PRISHTINË


“Inaugurimi i Kuvendit të Kosovës shënon fillimin e bartjes së pushtetit nga Kombet e Bashkuara tek institucionet e përkohshme vetëqeverisëse”, thuhet në mezashin e Sekretarit të Përgjithshëm, Kofi Annan, drejtuar Parlamentit të ri të Kosovës.
Kofi Anan thotë më tej se ky është një hap i rëndësishm drejt sendërtimit të Rezolutës 1244 të Këshillit të Sigurimit dhe gurthemel në rrugën drejt demokracisë dhe zhvillimit paqësor të Kosovës.
XS
SM
MD
LG