Ndërlidhjet

HAGË


Ish presidenti jugosllav Sllobodan Millosheviq i ka mohuar akuzat e tribunalit të Hagës që e ngarkojnë për gjenocid dhe krime të luftës në Bosnje.
“Unë duhet të shpërblehem për paqen, e jo të dënohem për luftën në Bosnjë”, ka thënë Millosheviq.
Akuza e ngarkon Millosheviqin për krimet e kryera kundër myslimanëve dhe kroatëve të Bosnjës gjatë viteve 1992-95.
XS
SM
MD
LG