Ndërlidhjet

GJENEVË


Udhëheqësi i Agjencisë së Kombeve të Bashkuara për refugjatë, Ruud Lubbers ka thënë se atmosfera aktuale e frikës dhe mosbesimit i ka kontribuar ndjenjave kundër refugjatëve dhe të huajve në shumë vende dhe mjaft qeveri synojnë të refuzojnë pranimin e tyre.
Lubers i ka bërë këto komente në takimin e Gjenevës të zyrtarëve nga 120 vende, të cilat e kanë ratifikuar Konventën e Gjenevës për Refugjatë të vitit 1951.
XS
SM
MD
LG