Ndërlidhjet

PARIS


Oficeri i armatës franceze,m Pierr-Henri Bunel është dënuar për tradhëti me dy vjet burgim e tre vjet suspendim për dhënien e informateve të besueshme të NATO-s një spiuni serb në Bruksel, që detajonin caqet potenciale të bombardit të aviacionit të Aleancës me rastin e Kosovës.
Bruneli ka mohuar akuzën për tradhëti dhe ka thënë se atij i ishin dhënë urdhëra që të bindë serbët se egzistonte kërcënimi real nga bombardimet e NATO-s, nëse ata nuk i tërhiqnin trupat nga Kosova.
XS
SM
MD
LG