Ndërlidhjet

TIRANË


Në cilësinë e kryetarit të Komisionit të përhershëm parlamentar për politikën e jashtme, kreu i socialistëve të Shqipërisë, Fatos Nano, gjendet në Beograd, ku do të marrë pjesë në tryezën rajonale me temë "Jugosllavia e re dhe fqinjët e saj: një dialog rajonal", që zhvillohet në datat 14-15 dhjetor. Takimi është në kuadrin e një tradite, që tubon cdo vit personalitete të rajonit dhe që ka për qëllim evidentimin e progresit në marrëdhëniet e bashkëpunimit mes vendeve Ballkanike.
XS
SM
MD
LG