Ndërlidhjet

PODGORICË


Kryesuesi i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës, lordi Rasëll Xhonson, citohet të ketë thënë se është veprim i gabuar nga ana e Bashkimit Europian, që të mbajë anën e njërës palë në debatin mes Malit të Zi dhe autoriteteve beogradase, rreth së ardhmes së raporteve dypalëshe. Sër Rasëll Xhonson tha se gjëja e parë që duhet të përcaktojnë malazezët, para mbajtjes së referendumit, është të vlerësojnë së cfarë do të sillte deklarimin e shumicës në votimin për pavarësi.
XS
SM
MD
LG