Ndërlidhjet

PRISHTINË


Një zyrtare e lartë e Lidhjes Demokratike të Kosovës hodhi poshtë kërkesat për ndarjen e tri posteve kryesore qeverisëse, nga të cilat tani kanë mbetur zgjedhja e Presidentit dhe e Kryeministrit. “Marrëveshje për ndarjen e tri posteve nuk mund të ketë. Duhet të respektohet vota e popullit, duhet të respektohet përqindja e votave të fituara", tha sot Nekibe Kelmendi, përfaqësuese e Lidhjes Demokratike të Kosovës.
XS
SM
MD
LG