Ndërlidhjet

TIRANË


Shefi i ri i Paktit të Stabilitetit, Erhard Buzek, tha sot se bashkërendimi i aktiviteteve të një morie agjensish, ka qenë ndër problemet kryesore, që ka penguar përpjekjet e Perëndimit për të ndihmuar Ballkanin. Gjatë qëndrimit të sotëm në Tiranë, Erhard Buzek, u bëri thirrje vendeve rajonale, të jenë më të qarta në shprehjen e prioriteteve dhe ankesave të tyre.
XS
SM
MD
LG