Ndërlidhjet

BISHKEK / KIRGISTAN


Përfaqësues të 50 vendeve dhe 20 organizatave ndërkombëtare në një konferencë për rritjen e sigurisë dhe stabilitetit në vendet e Azisë Qendrore, kanë miratuar dy dokumente për forcimin e baskëveprimit në luftën kundër terrorizmit. Në to konkludohet se konflikti në Afganistan ka treguar që Azisë Qendrore i nevojitet më shumë ndihmesë teknike dhe finaciare, në mënyrë që të parandalojë kërcënimet terroriste.
XS
SM
MD
LG