Ndërlidhjet

UASHINGTON


Thirrja e Yasser Arafatit për ndërprerjen e sulmeve kundër izraelit është konstruktive, por fjalët e Arafatit duhet të mbështeten me aksione konkrete, thotë Shtëpia e Bardhë në një komunikatë të kumtuar nga zëdhënësi i saj. Sekretari amerikan i Shtetit, Colin Powell ka thënë se Yasser Arafat nuk ka bërë aq sa duhet që t’i përgjigjet grupeve ekstremiste nga komuniteti palestinez që ndërmarrin sulme në Lindje të Afërt dhe minojnë autoritetin e tij.
Pawell tha se vazhdimisht e ka bërë me dije Yasser Araftin se elementet e tillë shkatërrojnë vizionin e popullit palestinez që të ketë shetin e vet.
XS
SM
MD
LG