Ndërlidhjet

TIRANË


Sali Berisha u rikonfirmua në postin e kryetarit të Partisë Demokratike të Shqipërisë në mbylljen e kuvendit të shtatë kombëtar të partisë.
Rivali i tij, ish-kryeministri Aleksandër Meksi ka paraqitur një sëri vërejtjesh me karakter procedural, një pjesë e së cilave është pranuar.
Korrespondenti ynë nga Tirana njofton gjithashtu se reshjet e borës kanë blokuar rrugët kalimtare mes Shqipërisë dhe Kosovës e në qytetin e Kukësit, ku trashësia e borës arrin 50 centimetra.
XS
SM
MD
LG