Ndërlidhjet

TOKIO


Mbi 3.000 delegatë nga 138 vende janë tubuar në konferencën katërditëshe në Tokio, e cila ka vënë detyrë, hartimin e strategjisë kundër tregëtisë së fëmijëve për qëllime seksuale.
Tubimi në Tokio i njohur si “Kongresi i dytë botëror kundër eksploatimit komercial të fëmijve për qëllime seksuale”, është organizuar bashkërisht nga qeveria e Japonisë, Fondit për Fëmijë të Kombeve të Bashkuara-UNICEF, dhe koalicionit të grupeve për mbrojtjen e të drejtave të fëmijve.
XS
SM
MD
LG