Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtëpia e Bardhë i ka bërë thirrje liderit palestinez Yasser Arafat që fjalët e tij për dhënien fund të dhunës t’i shndërrojë në vepra dhe kjo tani është e rëndësishme.
Gjithashtu sekretari amerikan i Shtetit, Colin Powell ka thënë se pret që Izraeli të përgjigjet pozitivisht nëse Arafat i përmbahet fjalëve të tij.
“Nëse Yasser Arfat mund t’i japë fund terrorizmit, Shtetet e Bashkuara do të mbështesin themelimin e shtetit Palestinez dhe do të kërkojnë nga Izraeli që t’i dorëzojë territoret për paqë”, ka thënë Powell.
XS
SM
MD
LG