Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisioni Evropian ka miratuar programin e ndihmës prej 172 milion euro për Bosnjë Hercegovinën për vitet 2002-2004.
Programi thekson katër fusha prioritare për stabilizimin demokratik të atij vendi, që përfshin edhe kthimin e refugjatëve dhe personave të zhvendosur.
XS
SM
MD
LG