Ndërlidhjet

BRUKSEL


Shefat e mbrojtjes nga vendet e NATO-s, Evropa lindore dhe Azia qendrore, u zotuan në Bruksel që të përforcojnë përpjekjet për luftimin e terrorizmit global.
Duke kuvenduar në Këshillin e Partneritetit Euro-Atlantik, ministrat e mbrojtjes nga 46 vende premtuan se do të përmirësojnë bashkëpunimin dhe aftësitë në përballjen me terrorizmin dhe kërcënimet e tjera jo-konvencionale ndaj sigurisë.
Ata thanë se aleanca e tyre duhet të vazhdojë të jetë shtyllë esenciale e koalicionit ndërkombëtar kundër terrorizmit.
XS
SM
MD
LG