Ndërlidhjet

SHKUP


Mbi 100 oficerë të rinj të policisë së Maqedonisë, shumica shqiptarë etnikë, diplomuan sot pasi kryen kursin 12 javësh të organizuar dhe financuar nga Shtetet e Bashkuara.
Diplomat i dërëzoi ambasadori amrikan në Shkup, Michael Einik, i cili i quajti ata “brez i ri i policisë”.
Deri në korrik të vitit 2003 kursin do te ndjekin edhe 1000 shqiptarë dhe zyrtarët shpresojnë se me këta oficerë të rinj, policia e Maqedonisë do të bëhet etnikisht më e balancuar, në frymën e Marrëveshjes së Paqës.
XS
SM
MD
LG