Ndërlidhjet

PRAGË


Rreshjet e borës dhe temperaturat e ulta kanë krijuar havari në Rusi, Turqi e në Ballkan, me viktima në njerëz, ndërprerjen e komunikacionit dhe këputjen e largëpërçuesve të energjisë elektrike.
Në Moskë deri tash 232 njerëz kanë ngrirë nga të ftohtit,në Greqi pesë, në Turqi 19, kurse në Poloni mbi 140 njerëz.
Në vise të Rumanisë temperaturat kanë rënë në minus 31 gradë celzius, nga më të ultat në 25 vitet e fundit.
XS
SM
MD
LG